Onze werkwijze is simpel en helder

Ben jij klaar om verlicht te worden?

Neem contact met ons op

Kennismaking met één van onze lichtadviseurs

De werkwijze bij Meeuse-led start met een kennismakingsgesprek, hiervoor komt één van onze ervaren LED adviseurs bij u ter plaatse. De adviseur krijgt zo een beeld van de huidige situatie en kan samen met u kijken naar de door u gewenste verlichting. In deze opname zullen onze adviseurs de volgende zaken opnemen.

• Hoeveel armaturen en lampen er op dat moment aanwezig zijn.
• De huidige kosten per kilowatt uur
• De huidige lichtopbrengst zal worden gemeten.

Besparingsvoorstel

Aan de hand van de opname wordt er een besparingsvoorstel gemaakt. Via het besparingsvoorstel berekenen wij voor u, hoeveel energiekosten u kunt gaan besparen met het overgaan op led verlichting. Aan de hand van de verbruikte huidige stroomkosten en de nieuwe berekende stroomkosten, berekenen we hoeveel procent u gaat besparen. Ook laten we zien in hoeveel jaar u uw investering terugverdient.

Lichtplan

Voor onze projecten maken we in overleg met de klant een lichtberekening. Via onze lichtberekening wordt duidelijk hoeveel lux (eenheid van lichtsterkte) er in iedere ruimte op uw werkvlak komt. De hoeveelheid lux wordt afgestemd aan de Europese normering. Via ons lichtplan krijgt u de specificaties van de door ons aangeboden Ledverlichting in beeld. Ook is er een mogelijkheid om een positioneringsschema mee te leveren zodat de installateur weet waar de lampen gemonteerd moeten worden.

Proefplaatsing op locatie

Heeft u interesse in een proefplaatsing? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Levering & installatie

Doordat Meeuse-led direct contact heeft met de fabriek kunnen wij onze producten afstemmen op de wensen van de klant. Zo kan Meeuse-led een lamp met een x aantal meters snoer laten produceren zodat het monteren veel eenvoudiger kan. Meeuse-led werkt nauw samen met installatiebedrijven. Heeft u een eigenhuisinstallateur, geen probleem Meeuse-led zal het project afstemmen met uw installateur om zo uw project tot in de puntjes uit te voeren.

Nazorg & onderhoud

Na afloop van het project evalueren wij altijd samen met u hoe het project verlopen is. Indien er nog wijzigingen gedaan moeten worden staan wij voor u klaar. Daarnaast ontvangt u bij Meeuse-LED ruime garantie op de producten. Indien er een product defect gaat streven wij er naar om de verlichting zo snel mogelijk te repareren/vervangen.

Service staat hoog in het vaandel bij Meeuse-LED en daar gaan wij voor!