Wij zijn de LED expertsvoor installateurs

Deskundig advies
Professioneel lichtplan
Besparing tot 65%

Met advies van Meeuse led naar label C

Meeuse LED is uw partner voor een goed en duidelijk advies. Uw klanten goed voorbereid naar energielabel C.

Er zijn verschillende mogelijkheden om over te stappen naar ledverlichting. U kunt kiezen uit eenvoudige, goedkope verlichting, maar ook voor een dure oplossing.

Wij zijn er als Meeuse led van overtuigd dat elke oplossing klant-specifiek moet zijn. Ieder project is anders en iedere klant verdiend een klantgericht advies.

Daar zijn we voor. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Meer dan 16 jaar ervaring

Vakmanschap en kwaliteit, dat zijn de zaken die ons onderscheiden van de andere aanbieders. Op vele plaatsen kunt u LED verlichting kopen, maar onze ervaring, ons specialisme en de hoogwaardige kwaliteit van onze lampen maakt dat we hard groeien en steeds meer trouwe klanten aan ons binden. Bent u op zoek naar kwaliteit én waar nodig specialistisch advies? Welkom!

Als importeur hebben wij hoge kennis van de producten

Als Meeuse-LED hebben direct contact met de fabriek. Hierdoor zijn de lijnen kort en zijn naast de standaard producten ook speciale wensen vaak mogelijk.

Vraag naar de mogelijkheden.

Het beste advies door een opname met onze LED expert

Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze LED experts. Iedere installateur heeft zijn eigen uitstraling en eigen wensen.

Samen komen we tot de juiste oplossing.

Benieuwd wat onze LED experts voor u als installateur kunnen betekenen?


Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

info@meeuse-led.nl+31(0)85 – 10 45 159

Onze gerealiseerde kantoor projecten

De beste mix tussen kostenbesparing en lichtopbrengst

Besparing mag nooit ten kosten gaan van de lichtopbrengst. Wij komen bij u op school een lichtmeting doen en kunnen zo aantonen of het lichtplan juist is of moet worden aangepast in de nieuwe situatie. In het lichtplan visualiseren we dit voor u en laten we u zien wat de beste oplossing is in uw situatie.

Installatie door ervaren installateurs

Een goede installatie van de verlichting is uiteraard erg belangrijk. Daarom werken wij samen met een aantal installateurs.

Voor samenwerking kunt contact opnemen met onze licht experts.

Veel tevreden klanten

Meeuse-LED dacht uitgebreid met ons mee en kwam met verschillende adviezen. Uiteindelijk gekozen voor een langwerpige spot die een industriële look uitstraalt en voldoende licht geeft.
Het resultaat is een prachtig lichtplan dat aan onze verwachtingen voldoet. Door het advies van Meeuse-LED een juiste keuze gemaakt qua verlichting. We zijn nog maar net open en ontvangen nu al veel positieve reacties hierop.
Wij hebben een showroom gerestyled met verlichting van Meeuse-LED. De producten waren op tijd binnen en doordat de trackspots in drie fases te schakelen zijn wordt er veel sfeer gecreëerd in de showroom.