Wij zijn de LED expertsvoor scholen & instellingen

Deskundig advies
Professioneel lichtplan
Besparing tot 65%

Meer dan 13 jaar ervaring

Vakmanschap en kwaliteit, dat zijn de zaken die ons onderscheiden van de andere aanbieders. Op vele plaatsen kunt u LED verlichting kopen, maar onze ervaring, ons specialisme en de hoogwaardige kwaliteit van onze lampen maakt dat we hard groeien en steeds meer trouwe klanten aan ons binden. Bent u op zoek naar kwaliteit én waar nodig specialistisch advies? Welkom!

Als importeur hebben wij hoge kennis van de producten

Als Meeuse-LED hebben direct contact met de fabriek. Hierdoor zijn de lijnen kort en zijn naast de standaard producten ook speciale wensen vaak mogelijk.

Vraag naar de mogelijkheden.

Het beste advies door een opname met onze LED expert

Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze LED experts. Iedere instelling heeft zijn eigen uitstraling en eigen wensen.

Samen komen we tot de juiste oplossing.

De beste mix tussen kostenbesparing en lichtopbrengst

Besparing mag nooit ten kosten gaan van de lichtopbrengst. Wij komen bij u op school een lichtmeting doen en kunnen zo aantonen of het lichtplan juist is of moet worden aangepast in de nieuwe situatie. In het lichtplan visualiseren we dit voor u en laten we u zien wat de beste oplossing is in uw situatie.

Installatie door ervaren installateurs

Een goede installatie van de verlichting is uiteraard erg belangrijk. Daarom werken wij samen met een aantal installateurs.

Ook is het mogelijk om samen met uw huisinstallateur te overleggen en in onderlinge samenwerking het project te realiseren.

Veel tevreden klanten

De ervaring van onze zoon met dyslexie is dat er duidelijk vooruitgang zit in de ontwikkeling na de montage van de ledverlichting van Meeuse-LED.
De eerste indruk was dat er erg veel licht in de klas is gerealiseerd. Maar we kwamen van veel te weinig licht. Na een paar dagen zijn we er helemaal aan gewend en zouden we niet meer terug kunnen.
Dit licht is veel rustiger voor onze ogen. Je merkt dat je niet steeds meer hoeft te accomoderen.

Benieuwd wat onze LED experts voor uw school of instelling kunnen betekenen?


Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

info@meeuse-led.nl+31(0)85 – 10 45 159