Welkom bij Meeuse LED

In onze webshop vindt u een zeer uitgebreid aanbod van LED oplossingen.

Vakmanschap en kwaliteit, dat zijn de zaken die ons onderscheiden van de andere aanbieders. Op vele plaatsen kunt u LED verlichting kopen, maar ons specialisme en de hoogwaardige kwaliteit van onze lampen maakt dat we hard groeien en steeds meer trouwe klanten aan ons binden. Bent u op zoek naar kwaliteit én waar nodig specialistisch advies? Welkom!

Neem contact met ons op

Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van totale verlichtingsprojecten

Aan de hand van de opname wordt er een besparingsvoorstel gemaakt. Via het besparingsvoorstel berekenen wij voor u, hoeveel energiekosten u kunt gaan besparen met het overgaan op led verlichting. Aan de hand van de verbruikte huidige stroomkosten en de nieuwe berekende stroomkosten, berekenen we hoeveel procent u gaat besparen. Ook laten we zien in hoeveel jaar u uw investering terugverdient.

Maak een afspraakOntdek onze werkwijze

Met onze uitgebreide webshop voorzien wij ondernemers en installateurs snel van de beste LED producten

Voor onze projecten maken we in overleg met de klant een lichtberekening. Via onze lichtberekening wordt duidelijk hoeveel lux (eenheid van lichtsterkte) er in iedere ruimte op uw werkvlak komt. De hoeveelheid lux wordt afgestemd aan de Europese normering. Via ons lichtplan krijgt u de specificaties van de door ons aangeboden ledverlichting in beeld. Ook is er een mogelijkheid om een positioneringsschema mee te leveren zodat de installateur weet waar de lampen gemonteerd moeten worden.

Webshop