Onze klantenservice helpt

Vindt het antwoord op veelgestelde vragen.

+31(0)85 10 45 159info@meeuse-led.nl

Ja, de showroom van MeeuseLed zit gevestigd op Noordland 1, 4451 RP Heinkenszand.

Al onze producten worden geleverd met PostNL, DPD of DHL. Dit is afhankelijk van het formaat van uw product en de eindbestemming.

De levertijd is ongeveer 1-2 dagen. Dit is deels afhankelijk van de postbedrijven.

Maandag tot vrijdag geopend van 8:00 tot 17:00 uur.

Alle producten die u bij MeeuseLED koopt, hebben (fabrieks-)garantie. De fabrieksgarantie kan per merk/product verschillen. De garantie kan oplopen tot 5 jaar. Let op! U moet ten alle tijden een aankoopbewijs, bijvoorbeeld een verkoopfactuur, overhandigen. Bent u deze kwijt? Dan zullen wij deze voor u proberen op te zoeken via uw naam, adres en/of telefoonnummer.

Naast fabrieksgarantie gelden onverminderd de wettelijke rechten omtrent garantie en conformiteit. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat u er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Het is mogelijk dat het door u bestelde product niet aan uw verwachting of wens voldoet. Bij MeeuseLED kunt u binnen 30 dagen uw product retourneren. Aan het retourneren van de producten zijn kosten verbonden. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending.

✓Goed verpakt in een passende doos.
✓Begeleidende brief.

Retourpakketten mogen onder bovenstaande voorwaarden worden verzonden naar:

MeeuseLED
T.a.v. afdeling klantenservice
Noordland 1
4451 RP Heinkenszand

Aan het retoursturen van producten zijn kosten verbonden. U dient uw eigen pakket op te sturen naar het retour adres. Indien wij de retour ontvangen hebben start de verwerkingstijd. Let op: meld uw product altijd aan via de mail.

De verwerkingstijd van uw retourzending is maximaal 5 werkdagen. U ontvangt binnen de 5 werkdagen een creditnota en het bedrag zal teruggestort worden.

We hanteren de standaard levertarieven voor onze producten.
Nederland € 7,95
België € 9,95

Franco levering boven € 150,-

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld is morgen in huis (o.o.v.)

U kunt MeeuseLED op verschillende manieren bereiken. Uiteraard kunt u ons een bericht doen via het contactformulier.

Via de onderstaande contactgegevens kun u ons bellen en/of e-mailen.
Telefoonnummer: +31(0)85 – 10 45 159
E-mail: info@meeuse-led.nl

Indien u een account heeft bij MeeuseLED kunt u rekenen op verschillende voordelen. Het bestelproces is sneller, u kunt gemakkelijk uw bestelling volgen en uw gegevens worden automatisch opgeslagen. Ook kunt u voorgaande bestellingen terugvinden zodat u altijd weet welke producten u bij ons bestelt heeft.