Werkwijze Meeuse-led

Opname:

De werkwijzen bij Meeuse-led start met een kennismakingsgesprek, hiervoor komt één van onze ervaren LED adviseurs bij u ter plaatse. De adviseur krijgt zo een beeld van de huidige situatie en kan samen met u kijken naar de door u gewenste verlichting.  In deze opname zullen onze adviseurs de volgende zaken opnemen. 

  •       Hoeveel armaturen en lampen er op dat moment aanwezig zijn. 
  •       De huidige kosten per kilowatt uur 
  •       De huidige lichtopbrengst zal worden gemeten. 

      

Besparingsvoorstel:

Aan de hand van de opname wordt er een besparingsvoorstel gemaakt. Via het besparingsvoorstel berekenen wij voor u, hoeveel energiekosten u kunt gaan besparen met het overgaan op ledverlichting. Aan de hand van de verbruikte huidige stroomkosten en de nieuwe berekende stroomkosten, berekenen we hoeveel procent u gaat besparen. Ook laten we zien in hoeveel jaar u uw investering terugverdient.

      

Lichtplan:

Voor onze projecten maken we in overleg met de klant een lichtberekening. Via onze lichtberekening wordt duidelijk hoeveel lux (eenheid van lichtsterkte) er in iedere ruimte op uw werkvlak komt. De hoeveelheid lux wordt afgestemd aan de Europese normering. Via ons lichtplan krijgt u de specificaties van de door ons aangeboden Ledverlichting in beeld. Ook is er een mogelijkheid om een positioneringsschema mee te leveren zodat de installateur weet waar de lampen gemonteerd moeten worden.

      

Proefplaatsing:

Om u het juiste beeld te geven van het lichtopbrengst van de door ons aangeboden Ledverlichting is het mogelijk een ledlamp op proef te plaatsen. Via de proefplaatsing zal er snel duidelijk worden wat voor egaal beeld onze ledverlichting creëert op uw werkvlak.

      

Montage:

Doordat Meeuse-led direct contact heeft met de fabriek kunnen wij onze producten afstemmen op de wensen van de klant. Zo kan Meeuse-led een lamp met een x aantal meters snoer laten produceren zodat het monteren veel eenvoudiger kan. Meeuse-led werkt nauw samen met installatiebedrijven zij kunnen u ook voorzien van de complete installatie in uw bedrijfspand. Heeft u een eigenhuisinstallateur, geen probleem Meeuse-led zal het project afstemmen met uw installateur om zo uw project tot in de puntjes uit te voeren.


Product toegevoegd aan de vergelijking