Uw branche

Uw branche

Meeuse-led is ook uw partner als het gaat om het vervangen van uw binnenverlichting. Magazijnen, kantoren en fabrieken zijn plaatsen waar enorm veel bespaard kan worden op de verlichtingskosten omdat de lichten daar bijna de hele avond en/of nacht branden. Het vervangen van de oude lichtinstallaties zal niet alleen financiële voordelen opleveren...

Meeuse-led is ook uw partner als het gaat om het vervangen van uw binnenverlichting. Magazijnen, kantoren en fabrieken zijn plaatsen waar enorm veel bespaard kan worden op de verlichtingskosten omdat de lichten daar bijna de hele avond en/of nacht branden. Het vervangen van de oude lichtinstallaties zal niet alleen financiële voordelen opleveren, maar ook waardevolle, niet-kost gerelateerde voordelen.

Het bestaande veelgebruikte gele (oranje) licht, komt niet overeen met de optimale lichtgevoeligheid van het menselijk oog. Kleuren worden minder waarheidsgetrouw weergegeven, en daarvoor is er meer licht nodig om dit te bereiken. Het bestaande licht is gecentreerd rondom het rode spectrum, welke verder afstaat van onze visuele oogperceptie.


LED straalt daarentegen wit licht uit dat beter het spectrum dekt van het menselijke oog.

Het witte licht van LED-technologie zorgt voor:

  • beter behalen van optimale verlichting.
  • lager stroomverbruik.
  • het genereren van licht dat beter past bij ons gezichtsvermogen.
Meer »

Uw branche Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

  • Retail
  • School
  • Werkplaats

    Duurzame werkplaats verlichting is van groot belang voor menselijke prestaties. Hier is medisch-wetenschappelijk onderzoek naar gedaan. Licht heeft een positieve invloed op de gezondheid en het welbevinden van de mens. Het is proefondervindelijk bewezen dat de productiviteit tot 10% kan stijgen als de lichtintensiteit in fabrieken wordt verhoogd. Het vervangen van de oude lichtinstallaties zal niet alleen financiële voordelen opleveren, maar ook waardevolle, niet-kost gerelateerde voordelen.

    Fabrieken & Magazijnen

    De reductie van elektriciteitskosten zijn in deze gebouwen het grootst, gezien het hoge aantal branduren per dag. Daarnaast is comfortabele en voldoende verlichting nodig om het veiligheidsniveau en arbeidsproductiviteit te verhogen.

  • Kantoor

    Verlichtingsoplossingen voor kantoor

    40-60% op stroom besparen, met een return-on-investment die vaak korter is dan 1,5 jaar, dat zou de juiste prikkel moeten zijn te investeren in duurzame kantoorverlichting. Wij bieden nieuwbouw- en renovatieoplossingen. Investeer in nieuwe verlichting op uw kantoor, TL en LED oplossingen.

    Nieuw bouwen met onze lichtoplossingen is eenvoudig. Verbouwen ook. Vervang uw bestaande verlichting door onze LED producten en u verlaagt uw verbruik direct. Deze lampen branden de gehele dag. Daardoor en door onze aantrekkelijke prijzen heeft u een zeer snelle return-on-investment. Vaak korter dan 1,5 jaar.

  • Showroom
  • Industrie

    Goede verlichting op een werkplaats is van groot belang voor menselijke prestaties. Hier is medisch-wetenschappelijk onderzoek naar gedaan. Licht heeft een positieve invloed op de gezondheid en het welbevinden van de mens. Het is proefondervindelijk bewezen dat de productiviteit tot 10% kan stijgen als de lichtintensiteit in fabrieken wordt verhoogd. Het vervangen van de oude lichtinstallaties zal niet alleen financiële voordelen opleveren, maar ook waardevolle, niet-kost gerelateerde voordelen.

    De reductie van elektriciteitskosten zijn in deze gebouwen het grootst, gezien het hoge aantal branduren per dag. Daarnaast is comfortabele en voldoende verlichting nodig om het veiligheidsniveau en arbeidsproductiviteit te verhogen.

  • Hotel/Restaurant
  • Zorg
Product toegevoegd aan de vergelijking