Werkplaats

Duurzame werkplaats verlichting is van groot belang voor menselijke prestaties. Hier is medisch-wetenschappelijk onderzoek naar gedaan. Licht heeft een positieve invloed op de gezondheid en het welbevinden van de mens. Het is proefondervindelijk bewezen dat de productiviteit tot 10% kan stijgen als de lichtintensiteit in fabrieken wordt verhoogd...

Duurzame werkplaats verlichting is van groot belang voor menselijke prestaties. Hier is medisch-wetenschappelijk onderzoek naar gedaan. Licht heeft een positieve invloed op de gezondheid en het welbevinden van de mens. Het is proefondervindelijk bewezen dat de productiviteit tot 10% kan stijgen als de lichtintensiteit in fabrieken wordt verhoogd. Het vervangen van de oude lichtinstallaties zal niet alleen financiële voordelen opleveren, maar ook waardevolle, niet-kost gerelateerde voordelen.

Fabrieken & Magazijnen

De reductie van elektriciteitskosten zijn in deze gebouwen het grootst, gezien het hoge aantal branduren per dag. Daarnaast is comfortabele en voldoende verlichting nodig om het veiligheidsniveau en arbeidsproductiviteit te verhogen.

Meer »

Werkplaats Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • LED Highbay

  Onze LED Highbay is de vervanger voor de gasontladingslampen of wordt gebruikt in plaats van traditionele lichtlijnen.

  Met deze LED Highbay gaat u al snel meer dan 50% besparen op u energiekosten, daarbij krijgt u ook veel meer licht op uw werkoppervlak. De LED Highbay heeft een levensduur van meer dan 50.000 branduren wat ongeveer uitkomt op 15 jaar. Deze Highbays worden toegepast op minimale hoogtes van 5 meter bij Autogarages, Bedrijfshallen, evenementhallen. 

 • LED TL verlichting

  Onze LED TL verlichting is dé ideale oplossing voor uw werkplaats, kantoor, showroom, winkel, keuken en alle andere plaatsen waar TL verlichting wordt gebruikt.

  Wij leveren voor elke plaats de juiste LED TL. Dit is de reden dat we diverse modellen in ons assortiment hebben. Dit geeft u de juiste mogelijkheid om de goede TL te kiezen. 

 • LED Tri-proof

  Onze LED lichtbak is dé ideale oplossing voor winkels, bedrijfshallen, trappenhuis en andere plaatsen waar TL verlichting wordt gebruikt.

  Onze Led armatuur geeft een grote hoeveelheid licht op uw werkplek,  en zorgt tegelijk voor een grote vermindering in uw energieverbruik.

 • LED Lichtlijn
 • LED Schijnwerper
 • Led Noodverlichting
Product toegevoegd aan de vergelijking